Numri i postimeve : 1175 Location : Diku Prane Teje.. Name : 0 Points : 7 Registration date : 16/04/2008
Titulli: Re: poezi dashurie Wed May 07, 2008 3:58 am
Me prit sonte ne ender se do te vi, por mos u tremb,flej perseri. Sdo trokas ne der e as do te zgjoj por vetem do te puth e prap do te shkoj! ______________________________________________ te takova ty me mall te pashe nje pucerr ne balle sa u gezova me rob shpie thashe se ishte pucerr dashurie
si gjithmone mi preve emocionet pucrren e kishe nga menstruacionet
_________________ The Sun Is Breaking In your Eyes To Start a New Day Akon - Lonely Broken Heart Can Stille Survive Whith a Touch of Your Grace..
Shkodranja_yll Perparues
Numri i postimeve : 144 Name : 0 Points : 0 Registration date : 06/05/2008
Titulli: Re: poezi dashurie Wed May 07, 2008 12:12 pm
te njoha blerta flm per mirepritjen per temen s'mundem ne enderr ty mos te te shikoj se vetem ty te dashuroj te buzeqesh dhe embel me flet dhe un e heshtur te degjoj shum qete shikimi yt i embel mbi mua rreshqiti ky shikimi yt zemren ma tronditi ti zgjat doren e lehte me perkedhel zemra ime te thote TE DUA PERJETE...
shefe Admin
Numri i postimeve : 2005 Location : LONDON Name : 0 Points : 14 Registration date : 18/02/2008
Titulli: Re: poezi dashurie Thu May 08, 2008 12:13 pm
Si po ndjehesh sonte qe afer sme ke Si po te kalon nata kur me mua nuk je Si po te rrin te qeta ato buzet tua Si po te duron zemra pa me then te dua.
Numri i postimeve : 240 Age : 37 Name : 0 Points : 0 Registration date : 04/03/2008
Titulli: Re: poezi dashurie Sat May 10, 2008 3:19 pm
stupenda V.I.P
Numri i postimeve : 240 Age : 37 Name : 0 Points : 0 Registration date : 04/03/2008
Titulli: Re: poezi dashurie Sat May 10, 2008 9:03 pm
Per ty
Tani eshte ora nente, nje zile telefoni po pres, nuk e di nese me ke nder mend apo ne tjeter vajze mban shprese. Tani eshte ora dhjete, s`me hahet vec dua te pi conjak,whisky cfare te jete, sa shume me shkaterroi kjo dashuri... Tani eshte mesnate, ti s'po kujtohesh per mua , ndaj une te dergoj serenate, ku teksti ka vec fjalen "Te dua" Ora kalon i dashur, tani me duhet te shpresoj, se jam mesuar e vetmuar, e ne gjume dua te enderroj. Se mengjesi do te vije i dashur, e nje dite ndoshta do te te kem prane, ose ne te tjera endrra do te jem zhytur, por s'e harroj kurre dashurine e pare, Se do te vij serish nje natë, e ti do te kujtohesh per mua e une serish deshiroj te te kem prane se une te dua i dashur, te dua. Por nje dite deshirat do te shuhen, se une s`do mundem ,ti e di se te dua kjo nuk do te thote, qe mund te perballoj nje tradheti. Se atehere do te jem e martuar, ndoshta do te kem dhe femije, e s'do mundem te te them te dua, s`do mundem i dashur ti e di...
stupenda V.I.P
Titulli: Re: poezi dashurie Sat May 10, 2008 9:06 pm
e dehur me duket koha e dehur ndjehem me ty prane e mjere ehste e gjithe bota me sy mbyt miliona fjale c'planet te lindi si dhurate? kush valle te zbriti nga unviersi? je magji apo krijese me fat? je zoti im apo vet dielli? te ndiej, te ndiej ne pafundesi te dua, te dua si kjo jeta je zot per mua apo njeri si qiriri mua po me tret gjumin si dhelpra dinake zemres time ja rrembeve ti si rrufe shpirtin ma perflake je zoti im, dielli, apo njeri? pakez te te prek kam frike nga zjarri i shpirtit te ndezur druaj se kush do te fike druaj se mos digjem e heshtur ndaj rend un per te fluturuar qe shpirti te mos digjet ne vetmi si zot me fal ti bekimin je diell, drite apo njeri? me shprese serish te ti mbetem drejt teje syte i kam kthyer e prej vuajtjesh ngadale tretem porsi krishti ne kryz i mberthyer si me magji fjalesh i iku ngjyra shpirti flet me nje puhize te lehte degjoje zerin qe del prej meje TE DUA a ka fjale me te sinqerte?
(dedikuar te dashuruarve)
shefe Admin
Numri i postimeve : 2005 Location : LONDON Name : 0 Points : 14 Registration date : 18/02/2008
Titulli: Re: poezi dashurie Sat May 17, 2008 5:55 pm
T-të dua, të dua deri sa të vdes, E-ëndërroj një jetë me ty e pres.
D-dashuri e madhe e pashuar, A-ardhmëri e gjatë e papërshkruar, SH-shumë kujtime dhe lumturi, U-udhë e gjat porsi ruti, R-rashë n’mendime t’thella shumë, O-o zot ndihmom t’gjej strehi, J-jetën shikoj terr n’sy t’mi, E-ëndërroj t’më hapen përsëri.
M-mallkuar qoftë dita që t’dashurova, A-ardhmërin time mori e kaluara, RR-rrugët me humbën sy hapur, E-është një jet dhe duhet jetuar, Z-zemrën askujt për t’mos ja lënduar, I-i madhi ZOT do t’gjykoj rend, SH-shuaj avanturat tua t’gjata, T-të fillosh jetë të mbar nga e para.
Numri i postimeve : 82 Age : 33 Location : durres Name : 0 Points : 0 Registration date : 22/02/2008
Titulli: blero Thu Jun 12, 2008 7:46 pm
nuk ka fjale te te them te dua po te ishe afer do flija ne buzet e tua do prehesha mbi trupin tend do shihja me syte e tu do ishe mbulesa ime ne netet e ftohta engjelli im ne netet e vetmuara gjithcka do ishe gjithcka je per mua ahhhh qe skam fjale te te them se sa te dua per zemren time
tani Fillestar/e
Numri i postimeve : 3 Name : 100 Points : 3 Registration date : 30/05/2011
Titulli: Re: poezi dashurie Fri Jun 03, 2011 5:36 pm
Kur ti je prane ne jemi tre une, ti dhe dashuria. Kur ti largohesh ngelemi serisht tre une, imazhi yt dhe vetmia.